Тема: Як вибрати тонометр?
Мені треба терміново купити тонометр. У батька щось тиск скакати став, тому постійно треба контролювати покази. Але як вибрати тонометр, коли я його в руках не тримав та як їм тиск міряти, не знаю.
Официальный форум компании Кристал Плюс
Ви не увійшли. Будь ласка, зайдіть чи зареєструйтеся.
Якщо ви хочете отримати доступ до усіх розділів форуму, необхідно увійти або зареєструватися
Сторінок 1
Ви повинні увійти або зареєструватися щоб відповідати на повідомлення
Мені треба терміново купити тонометр. У батька щось тиск скакати став, тому постійно треба контролювати покази. Але як вибрати тонометр, коли я його в руках не тримав та як їм тиск міряти, не знаю.
А я який вам конкретна тонометр треба - механічний, автоматичний, полуавтоматичний. Ви спочатку з цим розбериться. Та й ціни на тонометри різні. Механіка, наприклад, дешевле коштує.
Да звідки мені знати, який тонометр мені треба - механічний або автоматичний. Я ж кажу, що я не разу їм не користувався. Може, ви мені підкажете, який краще вибрати? В сенсі, який тонометра має більш точні покази?
На мою думку, найбільш точніші тонометри https://apteka-ds.com.ua/catalog/domash … /tonometry - це механічні тонометри. Недарма ж медики користуються саме механічними тонометрами. До того, що вони працювали, не треба батарейок, як у автоматичних та напівавтоматичних.
Але є одне НО. Якщо ви ніколи не міряли тиск механічним тонометром, то це буде як у басні "Мартишка та окуляри". Тобто тонометр у ріках, а як поміряти тиск - хтозна. Спчатку треп повчитися, як це робити. Том у цьому випадку треба, хоч не хочеш, брати автомат чи напівавтомат.
Сторінок 1
Ви повинні увійти або зареєструватися щоб відповідати на повідомлення
Тему переглядають: 1 гість
Засновано на Flazy